fbpx
10/14/2018

ThetaHealing®

ThetaHealing® er udviklet af Vianna Stibal (www.Thetahealing.com) Det er en formålsbestemt teknik til hurtigt at finde ind til årsagen til et givent problem og forløse det.

ThetaHealingen er en palet af forskellige redskaber til, at forløse følelsesmæssige ubalancer og sygdomme i kroppen og giver mere flow i energierne, hvilket skaber balance, både fysisk og psykisk og giver større overskud og mere glæde.

Med denne healingsmetode transformeres ve uforløste dybe og ofte ubevidste traumer og følelser, som sorg, sagn, fortrydelse, bitterhed, vrede, nag og had.

Disse følelser kan sætte sig forskellige steder i kroppen som energiaftryk, men vores celler husker dem. Dette gør, at vi kan komme til at få nogle uhensigtsmæssige reaktions mønstre og smerter af disse gamle følelser.

I vores dna og cellehukommelse ligger mange nedarvede tankemønstre og overbevisninger fra slægten. Mange af disse mønstre er totalt ubrugelige i vores moderne samfund. Disse tanke- og handlemønstre er ThetaHealingen hurtig til at spotte, og når de er kommet frem i lyset, kan vi slippe dem og erstatte dem med nye og mere hensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Eksempel på energiblokerende overbevisninger kan være” jeg har ikke lov til at hvile”,” jeg må aldrig slappe af,” jeg skal være nøjsom” ”der er aldrig nok til mig”, jeg er ikke god nok”, ”der er aldrig noget der lykkes for mig”

Min erfaring er, at disse overbevisninger og mønstre kan forhindre dig i, at have det liv, du ønsker dig og kan være en medvirkende årsag til bl.a. stress, sygdomme, smerter og være en medvirkende faktor i dårlige relationer.

Ved at få løst op for disse overbevisninger kan der igen blive skabt flow i energien, og balancen i kroppen kan genskabes.

Praktisk info

Healingen kan udføres uden fysisk berøring og kan derfor gives via Skype eller telefon.

Varighed 60-90 min.

Det anbefales at få 90 min. får at nå så dybt som muligt.

Kontakt mig for mere info eller tidsbestilling på telefon 29720966 eller skriv på mail@healingzonen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet

og modtag en lydfil med en afslappende intuitiv healing, som du kan bruge igen og igen.