fbpx
10/14/2018

Om mig

Hvem er din behandler?

Mit navn er Tzille. Jeg er uddannet pædagog,  sygehjælper, zoneterapeut og er certificeret ThetaHealer® og Soul Body Fusion® Healer. Derudover har jeg forskellige healing og stressreducerende kurser.

Hvordan får du hjælp af mig?

Jeg bruger mine erfaringer, uddannelser og specialer til at hjælpe både børn og voksne, der har det svært på den ene eller anden måde, hvad enten det er fysisk eller psykisk. Theta Healing er en blanding af clairvoyance, terapi og healing, som hurtigt hjælper mig i kontakt med med din inderste kerne, værdier og evner, så dit potentiale kan forløses og der kan skabes en varrig positiv bedring i dit liv.

Jeg har arbejdet med denne healingsmetode siden 2013, og synes stadig det er den mest fantastiske, indsigtsfulde, forløsende og dybdegående healing, som jeg også anvender på mig selv.

Hvad får du ud af healing?

Når kroppen viser symptomer på, at den ikke trives optimalt, er det et tegn på, at der er noget galt i livet. Noget der strider imod vores inderste visdom, og vores sjæl forsøger at råbe os op. Går du også rundt og tænker, du er nødt til at leve med det? Måske siger du til dig selv:

“Nå ja, det hører med til livet, at have ondt i ryggen, nakken eller et andet sted.”

Sådan er det ikke i min verden, oftest når vi har ondt fx. i lænden er det, fordi vi har bekymringer om penge. Skuldrene er alle de bekymringer, vi bærer til dagligt, som hober sig op. Nogle er reelle nok, andre er nogle vi har arvet fra vores forfædre, vi husker jo vores arve masse mindst 7 generationer tilbage. Det kalder jeg  karmiske bindinder, som oftest er udtjent og bare fylder, som energiaftryk i vores kroppe og som får os til at reagere efter gamle mønstre. Man kan også sammenligne det med vaner, noget vi bare gør og ikke kan slippe igen.

Du får hjælp til at komme ud af den onde cirkel

Måske oplever du gang på gang den samme irriterende situation udspille sig igen og igen? Når først du kan se, at det er gentagelser, og du har lært af situationen, kan du give slip på de gamle mønstre. Med Theta Healing hjælper jeg dig med at transformere disse uhensigtsmæssig mønstre.

Når jeg behandler, er jeg altid i kontakt med mine guider og engle. Derfor bliver behandlingerne ofte en kombination af alle mine kompetencer, hvor jeg intuitivt og guidet kombinerer forskellige metoder, hvilket giver et større udbytte af behandlingen. Jeg ønsker for dig, at du må blive den bedste og mest lykkelige udgave af dig selv – og jeg vil elske at hjælpe dig på din rejse. Kontakt mig her for mere info.