fbpx
07/08/2019

Koder til genkendelse af kærlighed

Heartfelt Love Healing

Det er umuligt at genkende kærligheden, når man aldrig har mødt den som barn. Måske har du kun mødt den glimtvis og ikke i hele dens udfoldelse?

De første år af menneskelivet er meget skrøbelige, og især det at få adgang til hele følelsesregisteret er vigtigt. Vi skal indvies og indføres i alle aspekter af følelseslivet som mennesker – gennem livet og af de voksne omkring os for at kunne åben os fuldstændigt for kærligheden.

Hvis vi vokser op hos voksne, som ikke har den mulighed i sig, som ikke selv kan mærke, føle og udtrykke en række af disse følelser, så bliver vi følelsesmæssigt afstumpede. Især mangel på kærlighed har enorme konsekvenser. Manglen gør, at vi i resten af livet ikke kan genkende den dyrebare kærlighed. Den kærlighed som nærer os og fylder os op.

Samtidig kan det være svært at tro på, at kærligheden er os forundt, da vi ikke fik den, da vi havde allermest brug for den. Den manglende genkendelse og følelsen af ikke at være værdig til kærlighed har store og nærmest uendelige konsekvenser i forhold til at kunne leve et fyldestgørende liv som menneske. Både i forhold til os selv og i forhold til de relationer og den verden vi lever i.

Heartfelt Love Healing, er en healing, som hjælper både børn og voksne med, at genkende kærligheden, og åbne op til kærligheden i alle dens aspekter, den ubetingede kærlighed.

Du opnår:

  • kærlighed til dig selv og andre
  • kærlighed fra andre til dig
  • indre styrke
  • indre ro
  • glæde
  • overskud
  • forbedret relationer

Denne healing er bragt til jorden at Galina Saikova og Rebekka Lassesen samt en masse andre energiarbejdere, incl. mig selv.

Praktisk info:

Denne healing kan udføres uden fysisk berøring og kan derfor med fordel gives som fjernhealing.

Det er vigtigt, at du kan sidde eller ligge og slappe af i ro og fred.

Healingen gives 3-5 gange med ca. 3 ugers mellemrum.

Behandlingen varer i ca. 30 minutter.

Kontakt mig for mere info og for tidsbestilling på 29720966 eller mail@healingzonen.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet her og modtag en lydfil med en intuitiv healing som du kan bruge så ofte du har lyst. Den går ligesom et lag dybere for, hver gang du hører den.