fbpx
07/08/2019

Healing med de Åndelige læger

Jeg har længe vidst, at jeg kunne heale med de åndelige læger, men har ubevidst skubbet det lidt til side, som noget der bare skete når jeg lavede Theta Healing og massage.

Selvom kunderne ofte fortalte mig, at der var andre end mig tilstede i rummet og der blev healet både på hoved og fødder og mave og ryg på en gang 🙂 Var jeg ikke helt klar til, at “se” det.

Nu har jeg taget konsekvensen og rykket mig “tættere” på og inviteret lægerne indenfor.

De åndelige læger er sjæle, som engang har været inkarneret som mennesker og de arbejdede som læger her på jorden. De er i tusindvis og er meget kærlige og omsorgsfulde og har viet deres sjæleliv, til at hjælpe menneskeheden. 

Der er både åndelige kirurger, psykologer, fysioterapeuter, akupunktører, massører, healere osv, Lige det team, der er brug for til at hjælpe dig, med et specifikt problem. De healer i din aura, men det er en meget dyb healing.

Har du også en skavank eller 2 du kunne tænke dig at få hjælp til?
 
Healingen foregår som fjernehealing. Det er vigtigt at du slapper af på det aftalte tidspunkt, når jeg sætter healingen igang.
Når jeg har set, hvad lægerne har lavet, ringer jeg dig op og hører hvordan du har det og fortæller hvad jeg har set.

Jeg glæder mig over, at jeg nu kan tilbyde dig, at blive healet med de åndelige læger også. Det kan bruges alene eller stadig som et supplement til Theta Healingen, som også med fordel kan gøres online. 

Kontakt mig for mere info og tidsbestilling på telefon 29720966 eller skriv på mail@healingzonen.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du en healing du kan bruge så ofte du har lyst. Den går et lag dyberet for, hver gang du bruger den.